Appartement

De B&B heeft een 3-kamer appartement voor 2 tot 3 personen op de 1e en 2e etage met eigen opgang. Kenmerkend voor dit oude huis zijn mooie details zoals paneeldeuren maar ook de 2 wat lange steile trappen. Houd er dus rekening mee dat u trap moet lopen.

Het appartement is verder van alle gemakken voorzien. Er is een badkamer met douche en een apart toilet op de 1e etage, uitsluitend voor uw gebruik.Op de 2e etage is een woonkamer en 2 slaapkamers. 
In de woonkamer is een comfortabele bank en een eettafel met 3 stoelen waar het ontbijt wordt geserveerd. Verder is er een balkon met openslaande deuren aan de straatkant. In de open kast vind u een TV (alleen netflix), een muziekinstallatie en kunst. In een hoek van de woonkamer is een kitchenette met aanrecht, koelkast, inductiekookplaat en magnetron. Er is een koffiezetapparaat en een waterkoker. Koffie en thee zijn onbeperkt beschikbaar.

Er zijn 2 slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een 2-persoonsboxspring 160 x 200 (kan gesplitst in twee 1-persoonsbedden op aanvraag) en een ruim terras aan de achterzijde met uitzicht op de binnentuinen. Als voor 3 personen wordt geboekt is de extra 1-persoonsslaapkamer met bed van 90x200 aan de voorkant beschikbaar (of als u dat vooraf aanvraagt voor speciale gevallen).  

In de slaapkamers zijn badjassen beschikbaar. In de grote slaapkamer vindt u ook 2 standaards voor uw koffer en in beide slaapkamers zijn stoelen om uw kleren op te leggen en een kast.
Op het terras heeft u 2 (of 3) stoelen en een tafel ter beschikking.

In het hele appartement zijn kunstwerken van de eigenaar en andere Leidse kunstenaars te zien.

Zie ook Alle voorzieningen.

kast1

Bank1

bed1

keuken1