Appartement

Het appartement bestaat uit: 
- eigen opgang
- woonkamer
- 2 slaapkamers
- badkamer met wastafel en douchecabine
- apart toilet. 

De badkamer en het toilet bevinden zich op de 1e verdieping en de woon- en slaapkamers op de 2e verdieping. Op de 1e verdieping wordt overdag ook gewerkt door uw gastvrouw en gastheer, zij hebben daar hun kantoren, maar alle faciliteiten zoals douche en toilet worden alleen door u gebruikt. 

De woonkamer heeft een gezellige ronde bank. Verder is er een eettafel met 2 stoelen. In een hoek van de kamer is een kitchenette (beperkte kookgelegenheid) met een koelkast en een magnetron. U kunt daar een maaltijd bereiden.

In een vaste kast vindt u serviesgoed, pannen, glazen en bestek en een broodrooster. Verder is er een koffiezetappararaat, een koffiemolen voor kakelvers gemalen koffie, een 2-pits inductie kookplaat en een waterkoker voor thee. De koffie en thee zijn gratis.

Een grote open wandkast beslaat een muur van de woonkamer. Daar bevinden zich de koelkast en de magnetron, een TV (internet/Netflix), een muziekinstallatie, boeken, kaarten, toeristische informatie en kunstobjecten. De woonkamer heeft 2 openslaande deuren naar het balkon op het westen. Hier kunt u in de zomer tot heel laat van de zon genieten.

De 2-persoons slaapkamer bevat een boxspringbed van 160 x 200 cm (of twee eenpersoonsbedden van 80 x 200 cm, alleen op aanvraag).
Er is een vaste kast voor uw kleding en 2 stoelen. Tevens zijn er standaards waar u uw bagage op kwijt kunt. 
In de slaapkamer is een deur naar het terras op het oosten. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de binnentuinen van de omliggende huizen en kunt u de 3 kastanjes bewonderen. In de zomer kunt u ontbijten in de ochtendzon.

Op deze verdieping is nog een 1-persoonskamer die alleen te gebruiken is als u voor 3 personen boekt (voor wetenschappers die met een collega een congres van de universiteit in Leiden bezoeken hebben we een speciale regeling. Neem daarvoor contact met ons op.).
Deze slaapkamer heeft ook een vaste kast voor kleding en een stoel. Het bed is 90x200.

De badkamer en het aparte toilet bevinden zich op de 1e verdieping. Voor het gebruik van deze voorzieningen staan eventueel badjassen ter beschikking. De badkamer bevat een douchekabine en een wastafel met ruimte voor toiletspullen. Er is ook een haarföhn.

Voor een baby is een babybedje en kinderstoel aanwezig. 
Ter decoratie is er in het appartement kunst van uw gastheer (Second Life Art) en lokale Leidse kunstenaars aanwezig.
Voor een fietstocht door het Groene Hart of vervoer naar de binnenstad van Leiden staan u gratis 2 fietsen (of 3 fietsen bij 3 personen)  ter beschikking.

Het is niet toegestaan te roken in het appartement.
Maar u kunt wel roken op het balkon aan de achterzijde.

In het grootste deel van Leiden is betaald parkeren ingevoerd, ook in Vreewijk waar de B&B zich bevindt. Maar u kunt bij ons gratis parkeren. De kosten zijn bij de prijs inbegrepen.

×

Log in